Win3x.Org

Windows & DOS Community

[Résolu] Visual Basic : à quoi sert la méthode toString() ?

Post a reply
Username:
Subject:
2 times 7 = ? (type the answer in full letters):
This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Message body:
Smilies
:D :) :wave: :clap: ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :uh: :x :P :oops: :cry: :angel: :evil: :twisted: :roll: :o_O: :!: :?: :idea: :arrow: :shh: :approve: :disapprove: :| :mh: :mrgreen: :mrblue: :mrred:
 
Options:
BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is ON
[url] is ON
Smilies are ON
Disable BBCode
Disable smilies
Do not automatically parse URLs
 
Upload attachment
If you wish to attach one or more files enter the details below.
Maximum filesize per attachment: 2 MiB. Allowed file types: gif,png,jpeg,jpg
Filename
File comment
 

Topic review - [Résolu] Visual Basic : à quoi sert la méthode toString() ?
Author Message
Dr Frankenstein
Post subject: Re: Question Visual Basic Quote
Ça prend une donnée, par exemple un nombre (Integer, Single, Double, Decimal, etc.) ou autre chose, et ça le convertit en chaîne de caractères (String).

http://msdn.microsoft.com/fr-fr/library ... tring.aspx
Posted: 24 Jul 2010 00:38
Jajan
Post subject: Re: Question Visual Basic Quote
Posted: 23 Jul 2010 20:01
alex7812
Post subject: [Résolu] Visual Basic : à quoi sert la méthode toString() ? Quote
Bonjour,

Je commence la programmation en Visual basic.
J'aurai une question à poser : à quoi sert la méthode toString() que l'on retrouve dans beaucoup de programmes écrits en VB ?

Merci
Posted: 23 Jul 2010 18:48