Win3x.Org

Windows & DOS Community

SVGA Win31 in Vmware

Répondre   Page 1 sur 1  [ 6 messages ]
Auteur Message
pgera
Sujet du message : SVGA Win31 in Vmware
Publié : 05 sept. 2009 09:26
Membre inscrit
Hors-ligne
 
Messages : 2
Inscription : 21 juil. 2009 14:34
 
Is there any way to have SVGA with win311 in vmware???

Thanks!


Haut
Profil Citer
Romain
Sujet du message : Re: SVGA Win31 in Vmware
Publié : 05 sept. 2009 11:39
Membre d'honneur
Hors-ligne
 
Messages : 228
Inscription : 10 juin 2007 11:16
 
Yes, it's possible !
If you want to have SVGA with Windows 3.x in VMware, this page is made for you : VM Back. :wink:
Good luck !


Haut
Profil Citer
Dr Frankenstein
Sujet du message : Re: SVGA Win31 in Vmware
Publié : 05 sept. 2009 17:25
Membre d'honneur
Hors-ligne
 
Messages : 440
Inscription : 28 oct. 2004 01:31
 
Yes, there's a patch for Microsoft's SVGA driver, but I see Romain linked you straight to it. :)

Unfortunately, it seems to be quite limited.

_________________

Introducing Windows 95.
It lets you use more than eight characters to name your files. Imagine that. ~Apple.


Haut
Profil Citer
pgera
Sujet du message : Re: SVGA Win31 in Vmware
Publié : 27 sept. 2009 10:08
Membre inscrit
Hors-ligne
 
Messages : 2
Inscription : 21 juil. 2009 14:34
 
Thanks, it worked for me :)


Haut
Profil Citer
006fazer
Sujet du message : Re: SVGA Win31 in Vmware
Publié : 22 févr. 2010 17:40
Membre inscrit
Hors-ligne
 
Messages : 1
Inscription : 22 févr. 2010 17:08
 
Hello,

Could you tell how you succes to do that ?

When i add the patched driver, windows want the floppy name :. (dot). I mount the floppy with svga driver but it don't work.

Regards


Haut
Profil Citer
Dr Frankenstein
Sujet du message : Re: SVGA Win31 in Vmware
Publié : 22 févr. 2010 18:51
Membre d'honneur
Hors-ligne
 
Messages : 440
Inscription : 28 oct. 2004 01:31
 
How exactly are you trying to install it?

_________________

Introducing Windows 95.
It lets you use more than eight characters to name your files. Imagine that. ~Apple.


Haut
Profil Citer
Afficher : Trier par : Ordre :
Répondre   Page 1 sur 1  [ 6 messages ]
Revenir à « Retrocomputing »
Aller :